Charity Brunch  13 april 2014: bruisend, gezellig met een mooi resultaat.

Ook dit jaar organiseerde Stichting Wiesje weer een bruisende Charity Brunch in de Arendshoeve te Aalsmeerderbrug.

Doel van de brunch was om geld te genereren voor een dag en nacht opvang voor mensen met dementie in Suriname. Een kenniscentrum en dagopvang zijn al gerealiseerd.

Als voorzitter van de stichting ontving Gerda Havertong, ondersteund door muziek van de blaaskapel het Tussendoortje, meer dan 200 gasten.

Onder het genot van een welkomsdrankje was er een gezellig en  informeel samen zijn, waarna Gerda haar gasten uitnodigde om aan tafel te aan.                                                     De prachtige bloemstukken op de tafels, gemaakt door Frits Hoogers, zorgden voor de finishing touch.

IMG_9754 IMG_9523 IMG_9748 IMG_9665 IMG_9506 IMG_9495

Het gedurfd  verrassende menu was  bereid door Ramon Beuk, samen met Irma’s Kitchen en Patricks Catering,

Tijdens de brunch genoten de gasten  zichtbaar van  optredens van Angela Groothuizen, Ntjam Rosie, Emeke Buitelaar en Lou Prince.

Door de deskundigheid van de  inventieve veilingmeester Alexander Pechthold, op het eind ondersteund door Gerda, brachten de  veilingstukken een record bedrag op.

Ook de loterij, onder de bezielende leiding van Prem Radhakishun, was een groot succes. De hoofdprijs was een kook reis naar Paramaribo met Patrick Rechards en Gerda Havertong, aangeboden door Surinam Airways.

De entertainende  nieuwslezer Herman van der Zandt verzorgde met groot enthousiasme de presentatie van dit schitterend programma.

Gerda Havertong, de initiator van deze stichting, was buitengewoon  blij met en dankbaar voor de opbrengst van  50.000 euro.

Mede dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers  is de brunch weer een klinkend succes geworden.

De 24-uurs opvang is  weer een stap dichterbij.

Fotograaf: Ton van Geelen

Het programmaboekje 2014.

Uitnodiging brunch 13 april 2014.

 


Contact

Stichting Wiesje
Postbus 15762
1001 NG Amsterdam
info@wiesje.nl