Jaarlijkse Charity Brunch

Elk jaar organiseert Stichting Wiesje een bruisende charity brunch – soms afgewisseld met een galadiner – om geld in te zamelen voor het beheer van ons kenniscentrum en de dagopvang en voor de bouw en exploitatie van ons wooncentrum. De brunches vinden meestal in april plaats, op zondagmiddag, de galadiners op zaterdagavond.

De eerste brunches waren we te gast in de Showkas in Aalsmeer. De laatste jaren vinden deze activiteiten plaats in het Dorint Hotel Amsterdam Airport te Schiphol. En nu weer sinds een aantal jaar terug in de Showkas.

De brunches en galadiners zijn telkens weer een groot succes. Gerda Havertong en haar brunchcommissie slagen er steeds in om fantastische mensen bereid te vinden om voor ons op te treden, als gastheer/vrouw, presentator, veilingmeester of entertainer.

De opbrengsten van de brunches en gala diners gaan volledig naar Stichting Wiesje. In de afgelopen 10 jaar hebben wij dankzij deze financiële hulp ons kenniscentrum en een voorziening voor dagopvang kunnen realiseren en flink kunnen sparen voor de bouw en exploitatie van de woonvoorziening.

U mag rekenen op een bijzondere middag/avond, met spetterend entertainment, een kostelijk Surinaams gerecht, kaartverkoop voor een spannende loterij waarbij u prachtige prijzen kunt winnen, en een kunstveilig van belangeloos ter beschikking gestelde schilderijen, beeldhouwwerk, prachtig ontworpen dameshoeden waarmee u op de Derde Dinsdag in september iedereen naar de kroon zou steken, etc. Voor een impressie van onze brunches en galadiners kunt u terecht op onze webpagina’s hierover.

Dit mag u niet missen!

De prijzen van de tafels zijn € 2.000 voor een tafel van 10 personen of € 2.500 voor een VIP-tafel van 10 personen en twee flessen champagne. Ook kunt u individueel een stoel kopen voor € 200 per stoel.

Wilt u aanwezig zijn? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar  brunch@wiesje.nl en wij nemen contact met u op. Ik hoop echt dat wij op u mogen rekenen. U helpt ons daar enorm mee.

Indien u verhinderd bent en ons toch een warm hart toedraagt, kunt u natuurlijk
ook een donatie doen aan Stichting Wiesje, ons bankrekeningnummer is: NL55 INGB 0000 002037.

Mag ik op u rekenen?

Gran Tangi!
Gerda Havertong
Voorzitter Stichting Wiesje

Brunch boot tocht 2016

 

 

 


 

Aankondiging Gala 2017

      Aankondiging   Wiesje Gala 2017 op Zaterdagavond 8 April 2017 in het Kurhaus te Scheveningen De eerste Woonzorgunit van Stichting Wiesje in Paramaribo voor mensen met dementie is al weer meer dan een jaar in gebruik. De Stichting is vernoemd naar de moeder van...

Bouw sociaal-cultureel centrum gestart!

De bouw van het sociaal-cultureel centrum met dagopvang, kenniscentrum en kantoorruimten is in volle gang! In November 2017 is het contract met de aannemer (Kiesel) getekend voor de bouw van de fundering. In december 2017 is begonnen met de uitvoering...

Statuten

Statuten Wiesje Nederland

Impressie van het Charity Gala 2017

Een wonderschone avond in het Kurhaus met een fantastische opbrengst! Zaterdagmiddag 8 April, 17.00 u. Gerda Havertong en haar Galateam zijn er klaar voor. Na maanden van voorbereiding zijn vandaag samen met vele vrijwilligers de laatste klussen geklaard: inpakken van...

De Uitnodiging van het Gala 2017

De uitnodiging zoals deze naar onze deelnemers is/wordt verstuurd. Wiesje Uitnodiging 2017

Een voorproefje uit ons programma op 8 april

Een voorproefje uit ons programma Natuurlijk gaan we nog niet alles verklappen, we willen u ook verrassen. We tillen wel een tipje van de sluier op. De moderator van ons gala is Jack van Gelder. Hij zal...