Jaarlijkse Charity Brunch

Elk jaar organiseert Stichting Wiesje een bruisende charity brunch – soms afgewisseld met een galadiner – om geld in te zamelen voor het beheer van ons kenniscentrum en de dagopvang en voor de bouw en exploitatie van ons wooncentrum. De brunches vinden meestal in april plaats, op zondagmiddag, de galadiners op zaterdagavond.

De eerste brunches waren we te gast in de Showkas in Aalsmeer. De laatste jaren vinden deze activiteiten plaats in het Dorint Hotel Amsterdam Airport te Schiphol. En nu weer sinds een aantal jaar terug in de Showkas.

De brunches en galadiners zijn telkens weer een groot succes. Gerda Havertong en haar brunchcommissie slagen er steeds in om fantastische mensen bereid te vinden om voor ons op te treden, als gastheer/vrouw, presentator, veilingmeester of entertainer.

De opbrengsten van de brunches en gala diners gaan volledig naar Stichting Wiesje. In de afgelopen 10 jaar hebben wij dankzij deze financiële hulp ons kenniscentrum en een voorziening voor dagopvang kunnen realiseren en flink kunnen sparen voor de bouw en exploitatie van de woonvoorziening.

U mag rekenen op een bijzondere middag/avond, met spetterend entertainment, een kostelijk Surinaams gerecht, kaartverkoop voor een spannende loterij waarbij u prachtige prijzen kunt winnen, en een kunstveilig van belangeloos ter beschikking gestelde schilderijen, beeldhouwwerk, prachtig ontworpen dameshoeden waarmee u op de Derde Dinsdag in september iedereen naar de kroon zou steken, etc. Voor een impressie van onze brunches en galadiners kunt u terecht op onze webpagina’s hierover.

Dit mag u niet missen!

De prijzen van de tafels zijn € 2.000 voor een tafel van 10 personen of € 2.500 voor een VIP-tafel van 10 personen en twee flessen champagne. Ook kunt u individueel een stoel kopen voor € 200 per stoel.

Wilt u aanwezig zijn? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar  brunch@wiesje.nl en wij nemen contact met u op. Ik hoop echt dat wij op u mogen rekenen. U helpt ons daar enorm mee.

Indien u verhinderd bent en ons toch een warm hart toedraagt, kunt u natuurlijk
ook een donatie doen aan Stichting Wiesje, ons bankrekeningnummer is: NL55 INGB 0000 002037.

Mag ik op u rekenen?

Gran Tangi!
Gerda Havertong
Voorzitter Stichting Wiesje

Brunch boot tocht 2016

 

 

 

 

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.